Actualitza’t

updateL’ACTUALITZA’T és un Cicle de Xerrades totalment gratuït, on es tractaran diferents temes d’interès general per totes aquelles persones que vulguin actualitzar els seus coneixements.

Totes les xerrades del cicle ACTUALITZA’T contaran amb professionals de cada un dels sectors que es tractaran i que ens transmetran el seu coneixement a través de la seva pròpia experiència. En acabar la xerrada, els assistents tindran l’oportunitat de poder parlar directament amb els ponents o amb la resta d’assistents a la xerrada, amb l’objectiu d’ampliar la seva xarxa de contactes.

 

Proper ACTUALITZA’T el dijous 20 d’abril a les 19 hores

Amb Míriam Vera “Emprendre amb visió internacional”

A l’Escorxador (Carrer de l’Escorxador, 19-21 de Vilafranca del Penedès)

El dia 20 d’abril es celebrarà una nova sessió del cicle de xerrades Actualitza’t que organitzen conjuntament JCI Vilafranca i la FEGP Federació Empresarial del Gran Penedès.

Totes les xerrades del cicle ACTUALITZA’T compten amb professionals de cada un dels sectors que es tracten i que ens transmeten el seu coneixement a través de la seva pròpia experiència.

Aquest segon Actualitza’t anirà a càrrec de l’emprenedora Míriam Vera amb 25 anys d’experiència en la gestió integral i la internacionalització. La sessió servirà per donar les claus per a explorar nous mercats fora dels nostre país establint sinergies per afrontar el repte de la internacionalització.

Míriam Vera és assessora en Consultoria Internacional per ACCIÓ (Agència de Competitivitat de la Generalitat de Catalunya), ha acompanyat a un gran nombre d’emprenedors a fer negocis en altres països al mateix temps que ha estat empresària i emprenedora en diferent projectes i col·laboradora en diferents col·lectius com Dones d’Empresa.

L’acte és obert a tothom, només cal confirmar assistència al formulari següent o a [email protected] o a [email protected].

Formulari d’inscripció:

També us podeu inscriure enviant les vostres dades (nom i cognoms, correu electrònic) a l’adreça de correu [email protected]