La JCI Vilafranca del Penedès està buscant 2 joves entre 18 i 40 anyst que tinguin inquietuds i ganes d’aprendre per a participar al JCI Training Weekend.

 

La JCI Training Weekend és un cap de setmana de formació activa per joves que en el seu entorn personal, professional o associatiu necessiten desenvolupar les seves habilitats i explotar el seu potencial per tirar endavant els seus projectes.
El cap de setmana serà ple de reptes i de noves experiències per a superar-se un mateix. Al llarg del cap de setmana s’aprenrdran i desenvoluparan diferents competències amb gran utilitat per a desenvolupar-se en el món actual.

 

JCI Vilafranca del Penedès et convida a participar-hi sense cap cost.

 

Els seminaris es realitzaran a l’Alberg Mare de Déu de Montserrat a Coma-ruga el proper 29 de Setembre per la tarda fins a l’1 d’Octubre, finalitzant al migdia aproximadament.

 

Serà un cap de setmana vivint una experiència formativa on es podrà millorar de la mà dels formadors de Jove Cambra competències com oratòria, la gestió de projectes, el treball en equip, debat, i el lideratge entre d’altres,i amb una multitud de sorpreses. A més, aquest any es comptarà amb la presència d’un formador internacional.

 

Aquesta experiència formativa et donarà coneixements i competències que aplicaràs en el lideratge professional i personal a l’hora de desenvolupar un projecte o tasca.

 

Per a més informació es pot dirigir a la pàgina web http://www.jci.cat/jcitrainingweekend/.
Per a consultes i inscripcions s’ha d’enviar un correu electrònic a [email protected] i en breu donarem resposta.