Cicle de xerrades Actualitza't

update

Us presentem el cicle de xerrades Actualitza’t d’enguany, 2017, organitzat conjuntament per la JCI Vilafranca del Penedès i Joves d’Empresa de la Federació Empresarial del Gran Penedès.

L’ACTUALITZA’T és un Cicle de Xerrades totalment gratuït que es realitzarà a  Vilafranca del Penedès on es tractaran diferents temes d’interès general per totes aquelles persones que vulguin actualitzar els seus coneixements, bé sigui en matèria de a l’hora de desenvolupar una activitat professional, com per aconseguir els objectius professionals o potenciant la creativitat empresarial.

Totes les xerrades del cicle ACTUALITZA’T contaran amb professionals de diferents sectors que es tractaran i que ens transmetran el seu coneixement a través de la seva pròpia experiència. En acabar la xerrada, els assistents tindran l’oportunitat de poder parlar directament amb els ponent o amb la resta d’assistents a la xerrada, amb l’objectiu d’ampliar la seva xarxa de contactes.

A continuació us deixem el detall de cada una de les xerrades del cicle ACTUALITZA’T:

15 Juny 2017 – Les claus de l’èxit perquè la teva empresa funcioni

Data: Dijous 15 Juny 2017 a les 19 hores

Ponent: Daniel Lafuente és expert en estudis de mercat i opinió publica. Llicenciat en psicologia i amb prop de 20 anys treballant en investigació de mercats i desenvolupant la seva carrera en les principals empreses del sector, ha treballat amb gran varietat de clients tant a nivell nacional com internacional. Actualment assessora PIMES, grans empreses i institucions a optimitzar els seus resultats.

Descripció: Empreses que funcionen vs. empreses que no funcionen: Les claus de l’èxit. Aquest és el tema del qual es tractarà en la propera sessió i ens acostarà a quines són les claus i quines eines podem utilitzar per connectar amb els nostres clients. La sessió s’enfocarà a com hem de valorar els productes i serveis que ofereix el nostre negoci i quins aspectes bàsics hem de tenir en compte en el punt de venda. Tots ells aspectes molt importants perquè el nostre negoci funcioni.

Boto inscripció

20 Abril 2017 – Empendre amb visió internacional

Data: Dijous 20 Abril 2017 a les 19 hores

Ponent: Míriam Vera és assessora en Consultoria Internacional per ACCIÓ (Agència de Competitivitat de la Generalitat de Catalunya), ha acompanyat a un gran nombre d’emprenedors a fer negocis en altres països al mateix temps que ha estat empresària i emprenedora en diferents projectes i col·laboradora en diferents col·lectius com Dones d’Empresa.

Descripció: Aquesta segona xerrada anirà a càrrec de l’emprenedora Míriam Vera amb 25 anys d’experiència en la gestió integral i la internacionalització. La sessió servirà per donar les claus per a explorar nous mercats fora del nostre país establint sinergies per afrontar el repte de la internacionalització.

16 Març 2017 – Equips en constant evolució

Data: Dijous 16 Març 2017 a les 19 horesAlbert Riba

Ponent: Albert Riba, emprenedor, innovador, comunicador, divulgador i escriptor dels llibres “Mamut o Sapiens”, “La parálisis que activa” i “La tropa Sàpiens”.

Descripció: Enguany l’Igualadí Albert Riba encetarà aquest cicle parlant del lideratge d’equips i de com gestionar-los perquè aquests evolucionin i al mateix temps que sigui una eina de transformació i de creixement personal.

Riba que recentment ha publicat el seu tercer llibre La Tropa Sapiens ens revelarà algunes de les claus a utilitzar perquè un equip treballi motivat cada dia.

 

 

 

 

En el cas que tingueu qualsevol dubte o pregunta relacionada amb el cicle de xerrades “Actualitza’t” us podeu posar en contacte amb la JCI Vilafranca a través de [email protected].

Organitza:

Logo JCI Vilafranca