Divendres passat, dia 3 de febrer, en el marc de l’assemblea general ordinària de traspàs de poders de la Jove Cambra Internacional (JCI) de Vilafranca del Penedès, en Benjamí Borràs Delgado va iniciar el seu mandat com a president de
l’entitat per aquest any 2017.

El candidat, després d’ocupar diversos càrrecs de responsabilitat en els últims 8 anys, ha estat escollit per l’assemblea de membres de la JCI Vilafranca del Penedès per unanimitat.

El relleu el va agafar de la mà de n’Eva Calaf Querol, presidenta 2016, que va fer un balanç molt positiu de les activitats de l’any passat i va agrair al nou president la seva valenta decisió.

Durant l’assemblea celebrada es va formalitzar la candidatura presentada i es va donar pas a la seva presentació. Borràs va presentar el seu pla de treball pel 2017, on destaquen accions previstes com ara l’oferta d’activitats formatives dirigides als joves, enfortir vincles amb el teixit associatiu de la vila i potenciar la presència internacional que l’entitat ofereix.

El nou president vol que aquest 2017 sigui un any per consolidar la JCI Vilafranca del Penedès com una entitat referent del territori en la millora de la nostra societat.

El  presents van dedicar unes paraules cap al nou president animant-lo en la responsabilitat que li recau en aquest any i donant-li el seu suport per a la realització dels projectes que es portaran a terme.