update

Us presentem el cicle de xerrades Actualitza’t organitzat conjuntament per la JCI Vilafranca i l’ADEPG, l’Associació d’Empresaris del Penedès i del Garraf.

L’ACTUALITZA’T és un Cicle de Xerrades totalment gratuït que es realitzarà a la seu de l’ADEPG de Vilafranca, ubicada al carrer Beneficència Nº17 on es tractaran diferents temes d’interès general per totes aquelles persones que vulguis actualitzar els seus coneixements, bé sigui en matèria de LOPD aprenent el que implica aquesta normativa a l’hora de desenvolupar una activitat professional, desenvolupant la Marca Personal d’un mateix per aconseguir els objectius professionals o potenciant la creativitat empresarial gràcies a un cas d’èxit d’un nou model comercial en el cas d’un comerç tradicional.

Totes les xerrades del cicle ACTUALITZA’T contaran amb professionals de cada un dels sectors que es tractaran i que ens transmetran el seu coneixement a través de la seva pròpia experiència. En acabar la xerrada, els assistents tindran l’oportunitat de poder parlar directament amb els ponent o amb la resta d’assistents a la xerrada, amb l’objectiu d’ampliar la seva xarxa de contactes al mateix temps que podran gaudir d’un refrigeri tots plegats.

A continuació us deixem el detall de cada una de les xerrades del cicle ACTUALITZA’T:

1 – Com adaptar les petites i mitjanes empreses a la normativa en LOPD?

Data: Dissabte 14 Novembre 2015 a les 10 horesGenís Margarit

Ponent: Sr. Genís Margarit, Enginyer de Telecomunicacions. Membre de l’Associació Professional Espanyola de Privacitat, European Privacy Seal Expert i Privacy by Design Ambassador.

Descripció: Algunes de les dades personals que les empreses utilitzen son considerades per la Llei de Protecció de Dades de nivell alt. L’incompliment de les obligacions en matèria de dades personals, són sancionables per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

La xerrada donarà a conèixer les mesures d’adaptació, estalviant la necessitat d’un servei d’assessorament extern.

Boto inscripció

2 – La Marca Personal per aconseguir els teus objectius professionals

Data: Dissabte 21 Novembre 2015 a les 10 horesCelia Hil

Ponent: Cèlia Hil, Consultora i Ponent en Feina 2.0, LinkedIn i Marca Personal, Llicenciada en Psicologia amb postgrau d’expert en Inserció Laboral i postgrau en Recursos Humans 2.0 i Xarxes Socials, Formadora i ponent en escoles de negoci, empreses, associacions empresarials…

Col·laboradora en revistes, ràdios, televisions, MOOC’s, universitats, webinars, hangouts…

Descripció: Exposició teòric-pràctica per tal d’aprendre a gestionar el Personal Branding i així fer que vagi quedant una empremta digital que sigui generadora d’oportunitats de negoci o feina.
Boto inscripció

3 – Xerigots: Cap a un nou model de comerç tradicional

Data: Dissabte 28 Novembre 2015 a les 10 horesGemma Urgell

Ponent: Sra. Gemma Urgell, sòcia de Xerigots

Descripció: Què s’espera d’una botiga tradicional? Com podem fidelitzar clients? Com passar de la venda a la generació d’experiències als clients en el punt de venda?. La difusió i la transmissió de coneixements sobre els productes, el valor afegit que una botiga pot oferir. Un taller que que finalitzarà amb una experiència que ens transportarà dins d’un Xerigots.
Boto inscripció
En el cas que tingueu qualsevol dubte o pregunta relacionada amb el cicle de xerrades “Actualitza’t” us podeu posar en contacte amb la JCI Vilafranca a través de [email protected]

Organitza:

Logo JCI Vilafranca               Logo ADEPG