Aquest passat dissabte 31 de maig, membres de la Jove Cambra de Vilafranca varen assistir a l’Assemblea General Extraordinària de la Federació Catalana de Joves Cambres celebrada a Sabadell.

En el transcurs de l’Assemblea, la Jove Cambra de Vilafranca va presentar les activitats que s’estan organitzant pel 46è Congrés de Joves Cambres i que es realitzarà a Vilafranca els dies 17, 18, 19 d’octubre.

El director del Congrés, en Carlos Moreno va confirmar que el sopar de Gala, un dels esdeveniments centrals del Congrés, es realitzarà a l’Hotel Mas Tinell, on els acompanyaran personalitats del món social, econòmic, empresarial, polític i emprenedor d’arreu de Catalunya. Aquesta és una gran oportunitat per donar a conèixer Vilafranca, el seu territori, cultura i patrimoni cultural.

A continuació es va projectar amb el lema “US HI APUNTO” un divertit vídeo de presentació de les activitats per animar i motivar als membre de JCI que assisteixin al Congrés.

Podeu visualitzar el vídeo seguint l’enllaç de la pàgina  http://cn14.jci.cat