Tast cava anglès 21Es pot aprendre l’anglès d’una manera diferent, com per exemple, tastant caves.

Sota el nom de “Improve your english with 50 great caves”, la Jove Cambra Internacional de Vilafranca del Penedès va organitzar un curs de tast de caves en anglès, perquè els assistents poguessin aprendre el tast de caves alhora que milloraven el seu vocabulari en anglès relatiu al món del cava. Al curs hi van assistir una vintena de persones, que van poder tastar 4 caves de diferents tipus, de la mà d’Anthony Swift de l’empresa WinePleasures i tres altres nadius que van ajudar els assistents a millorar la seva expressió i facilitar el desenvolupament del curs.

Amb aquest curs, la Jove Cambra de Vilafranca, segueix apostant per ajudar a totes aquelles persones que volen parlar anglès, en un format no habitual. Més enllà dels ja coneguts “English Meetings”, que compten amb tres anys de trajectòria i es realitzen cada quinze dies, per animar a tothom que vulgui a parlar anglès de manera totalment gratuïta i desinteressada.

La JCI de Vilafranca vol agrair la participació i implicació en aquest curs de WinePleasures, l’Acadèmia 3.0, el Servei de Cultura de Vilafranca del Penedès i el Centre d’Interpretació del Cava de Sant Sadurní d’Anoia.