President 2014Vilafranca del Penedès, 19 de gener de 2014.

L’entitat ha elegit a David Agustín com a President per al proper 2014, qui ja té configurat un equip directiu amb la quota femenina més elevada dels últims anys.

 

El mes de gener engega amb una intensa activitat ala Jove Cambra Internacional de Vilafranca del Penedès.

El divendres 17 es va celebrar a l’Agrícol l’Assemblea Anual de Traspàs, en el decurs de la qual David Agustín va ser elegit President de la JCI Vilafranca per al 2014, càrrec que fins aquest moment ostentava Joan Ollé.

Després de l’acte es va gaudir, com ja és habitual, del sopar de lliurament dels premis Gualbert Carrasco, on s’elegeix el millor júnior de l’any, guardó que va recaure en Eva Calaf, per la seva implicació en l’entitat durant l’any 2013.

La planificació anual de la Jove Cambra Internacional de Vilafranca preveu, per aquest 2014, la realització de diversos cursos de formació específica, el primer dels quals tindrà lloc el proper dissabte 25 de gener, sobre tècniques per parlar en públic, amb inscripció prèvia al web www.jcivilafranca.org Així mateix, a partir del dijous 23 de gener retorna l’activitat dels Englishmeetings, per practicar conversa en anglès.

De l’any en curs cal destacar la celebració del 46è Congrés Nacional de les Joves Cambres de Catalunya, que tindrà lloc per primera vegada a Vilafranca del Penedès, el mes d’octubre.