oratoria isec1
25 de gener de 2014
de 10 a 14 hores a L’Agrícol (Passatge Alcover, 2, Vilafranca del Penedès)
Formador: Xavier Falgar
Preu del curs: 10 €
                          En el cas de tenir el Carnet Jove el preu és de 5 €
                          Pels membres de la Jove Cambra és gratuit

En qualsevol àmbit en el que ens movem és important saber expressar i comunicar amb convicció les nostres idees, mostrar seguretat davant del públic o en una entrevista, saber vendre un producte adequadament, defensar un projecte, inclús saber gestionar la comunicació no verbal.

Per aquest motiu, l’objectiu del curs és aprendre certes tècniques i recursos que ens permetin fer les nostres exposicions més clares i ordenades al mateix temps que ens expresem amb seguretat i convicció.
El formador d’aquest curs de 4 hores és en Xavier Falgar i Amat. Funcionari de carrera, Titulat Superior en Protocol i Relacions Institucionals per l’Escola Internacional de Protocol i la Universitat d’Elx. Màster en locució en Ràdio i Televisió per l’EMIC. Analista de màrqueting personal i professor de comunicació oral i d’habilitats directives des del 1992. Membre fundador de l’SCCIEP (Societat Catalana de Comunicació i Estratègies Polítiques), ha treballat per al FCBarcelona, conferenciant (UPC) i col.laborador de l’Euncet Business School.
Per fer les inscripcions us podeu dirigir a la pàgina web d’inscripció per a omplir el formulari amb les vostres dades.
El pagament dels curs es realitzarà el mateix dia de la formació.
Per a qualsevol dubte podeu enviar un mail a  [email protected].