La JCI de Vilafranca del Penedès organitza un seguit d’actes formatius, que poden ser d’interès per tot el públic o d’àmbit privat pels membres de l’entitat.

Formacions planificades

Títol: “Vi, cava i Internet” (La comunicació del món del vi i el cava a Internet)

Lloc: A l’Agrícol a les 10:30 del 20 d’abril de 2013

Descripció: Formació dirigida per Gemma Urgell (periodista i consultora d’estratègia comunicativa) on s’explicaran els secrets de la comunicació del món del vi i el cava a Internet. A continuació es farà una taula rodona a càrrec de també Gemma Urgell (copropietària Xerigots), Ruth Troyano (periodista especialitzada en enoturisme), Eduard Pié (enòleg a Sicus Celler) i Marc Pareta (CM a Maset del Lleó) on s’explicaran casos d’èxit, experiències, s’intercanviaran opicions, etc i es permetrà la participació del públic assistent.

Al finalitzar l’acte, hi haurà un tast de vi, cava i formatges cortesia de Maset del Lleó, Sicus Celler i Xerigots.

Inscripcions

Inline images 1