Premi Gualbert Carrasco - WEB

9ª Edició del  Premi “Gualbert Carrasco” al millor Júnior 2012 i Gran Sopar de Gala

 

El pròxim 1 de febrer de 2013 la Jove Cambra de Vilafranca del Penedès celebrarà el Gran Sopar de Gala i l’entrega de la 9ª edició del Premi “Gualbert Carrasco” al millor Júnior de l’any 2012.

 

El sopar tindrà lloc al restaurant Sharlotte de la nostre vila i estarà format per:

 

Pica Pica

Amanida de formatge de cabra amb vinagreta de mostassa antiga, Coca de bacó i brie, Pernil Ibèric amb pa amb tomàquet, Gambes a l’allet, Croquetes casolanes de rostit i Favetes amb cloïsses.

Segons (a escollir)

Entrecot de vedella amb (oli de romaní, salsa de pebre o roquefort)

Confit d’ànec amb salsa de vi negre

Filet de porc ibèric sobre llit de fruits vermells i formatge de cabra

Roast beef  de llom amb salsa tartara

Tonyina amb parmentier de bolets

Bacallà confitat amb ceba caramel·litzada, mel i fruits secs

Postres casolans i celler del Penedès

 

És per aquest motiu, que ens complau invitar-vos a participar-hi per poder compartir aquesta jornada tan especial amb la resta d’amics de la JCI Vilafranca.

 Per inscriure-us al Gran Sopar de Galaaquí