Aquest proper 14 de desembre, a Vilafranca del Penedès tindrem a l’emprenedor català Xavier Verdaguer que ens oferirà una xerrada sobre “Actitud Emprenedora” a les 19:30 a l’Auditori del Forum Berger i Balaguer.
 
Aquesta conferència pretén ser el tret de sortida del programa EP, l’acrònim de Emprenedors del Penedès. Emprenedors i Penedès. EP serà un cicle anual d’activitats relacionades amb l’emprenedoria. La xerrada està prevista que comenci a les 19:30, i i un cop haguem gaudit de l’experiència d’una persona amb la seva trajectòria s’oferirà una copa de cava i un petit aperitiu, moment per compartir opinions sobre la xerrada i fer una mica de networking.
Xavier Verdaguer és un enginyer informàtic i arquitecte tècnic que gràcies a la creativitat i l’innovació tecnològica ha aconseguir tirar endavant projectes al bressol de l’emprenedoria i innovació tecnològica; Silicon Valley.Innovalley, Seven4seven i el darrer projecte, Imagine Creativity Center. Aquest últim és un programa en què 12 persones preseleccionades viuen durant un mes a Silicon Valley, on des d’allà tracten de trencar esquemes, es replantegen qualsevol idea preestablerta i aboquen tots els seus somnis i motivacions a quatre projectes.
El seu esperit emprenedor, les seves experiències i les ganes d’innovar són algunes pinzellades del que oferirà el proper divendres a Vilafranca.
Per més informació, fes m’agrada a: www.facebook.com/EmprenedorsdelPenedes
Per inscriure-us a la xerrada: aquí
A les 22h a l’Hotel Domo de Vilafranca, es realitzarà el sopar i entrega dels premis Emprenedors del Penedès, on enguany s’han rebut moltes candidatures i pretén reunir tot el potencial emprenedor de la comarca.
Durant el sopar es farà entrega dels premis als guanyadors de les diferents categories, tancant d’aquesta excel·lent manera una jornada plena d’esperit emprenedor!
Inscripció al sopar: aquí
 
xerrada verdaguer_sopar