Una vintena de persones van assistir al Sopar-tertúlia per intercanviar impressions amb el secretari general del Cercle Català de Negocis.

El fundador i secretari general del Cercle Català de Negocis, Joan Canadell, va ser el convidat del Sopar-tertúlia organitzat per Jove Cambra Internacional de Vilafranca el passat divendres 19 d’octubre, al Centre L’Agrícol de Vilafranca del Penedès.

Aquest sopar forma part del programa d’activitats que desenvolupa la JCI de Vilafranca del Penedès, amb personatges rellevants de la societat catalana, mitjançant un format de grups reduïts i places limitades, per tal d’incentivar la interacció amb el convidat i crear un ambient proper i distès.
Durant el transcurs del mateix, es va parlar sobre el procés d’independència que s’està vivint actualment a Catalunya, així com les previsions econòmiques que ha realitzat el Centre Català de Negocis sobre el futur del nou estat. També es va aprofundir en el paper de les empreses durant tot el procés; els possibles boicots i la rellevància dels poders fàctics, els seus interessos i actuacions.

La Jove Cambra Internacional de Vilafranca del Penedès, vol agrair a Casanella Xocolaters, la seva col·laboració al sopar-tertúlia.

Sopar-Tertúlia de la JCI amb Joan Canadell