Una vintena de persones van assistir al Sopar-tertúlia per intercanviar impressions amb eldiputat de SI al Parlament.

El diputat de Solidaritat Catalana per la Independència al Parlament de Catalunya, Alfons López Tena, va ser el convidat del Sopar-tertúlia organitzat per Jove Cambra Internacional de Vilafranca el passat divendres 21 de setembre, al Centre L’Agrícol de Vilafranca del Penedès.

Aquest sopar forma part del programa d’activitats que desenvolupa la JCI de Vilafranca del Penedès, amb personatges rellevants de la societat catalana, mitjançant un format de grups reduïts i places limitades, per tal d’incentivar la interacció amb el convidat i crear un ambient proper i distès.

Durant el transcurs del mateix, es va poder debatre sobre temes de candent actualitat com: la massiva manifestació del 11S; les reaccions que ha propiciat aquesta en partits polítics, institucions rellevants i la societat en general; la declaració conjunta d’independència; la possibilitat d’eleccions anticipades; els diferents models d’estats, el marc legal per la creació d’un nou estat; les Nacions Unides i la Unió Europea; la viabilitat econòmica d’una Catalunya independent, i un llarg etcètera.

En aquest programa de Sopars-tertúlia, el proper convidat serà Joan Canadell, membre fundador i Secretari General del Cercle Català de Negocis, el divendres 19 d’octubre.

 

foto 5