Firma-Dossier-FJE2012 v2

La Jove Cambra de Vilafranca del Penedès amb el suport de l’Ajuntament organitza el 14è Fòrum de Joves Emprenedors a Vilafranca.

Emprendre per necessitat o per actitud, inscripcions obertes www.forumdejovesemprenedors.cat

 

Els propers 13, 14 i 15 de Juliol, una quarantena de Joves emprenedors de tota Catalunya participaran en el 14è Fòrum de Joves Emprenedors de Catalunya, amb intensos cursos de formació orientats a futurs líders, a Vilafranca del Penedès.

 

El Fòrum es configura com una acadèmia de formació directiva dirigida a joves de 18 a 35 anys de tota Catalunya, que en el seu entorn personal, professional o associatiu necessiten desenvolupar les seves habilitats directives i potenciar la seva capacitat de lideratge i treball en equip.

 

El lloc seleccionat pel fòrum és la Fassina, situada al costat de l’Alberg Municipal, on els emprenedors conviuran amb els formadors tot el cap de setmana tancats en unes instal·lacions idònies per al menester, conjuntament amb la metodologia acadèmica  utilitzada, i les diverses activitats de treball en equip, permeten millorar les actituds directives.

 

Els seminaris principals, sobre motivació i lideratge, direcció de projectes, tècniques de negociació i comunicació dins l’equip, són impartits per a professionals de primera línia, amb reconegut prestigi.

 

La part més pràctica, el Team-Working, format per una sèrie d’activitats a l’aire lliure, consolida i aprofundeix tots els coneixements adquirits durant els seminaris impartits. Tot això, s’aconsegueix amb la unió, amistat i cooperació entre els assistents, així com a través de l’intercanvi d’idees, experiències i inquietuds, fomentant el treball en equip.

 

Amb l’organització del Fòrum, la Jove Cambra i l’Ajuntament de Vilafranca, donen un pas més cap a la consolidació d’aquesta activitat i d’aquest tarannà emprenedor a la nostra comarca.

 

L’èxit de les edicions anteriors celebrades en diferents indrets de la geografia catalana, fa que més de 250 emprenedors de tota Catalunya hagin gaudit d’aquestes jornades pràctiques de formació.

 

La Jove Cambra és una associació no governamental on joves de tot el món aprenem a assumir responsabilitats i a desenvolupar habilitats directives mitjançant el treball en projectes per la nostra comunitat. Formant part de la Federació Mundial de Joves Líders i Emprenedors amb presencia a mes de 115 països. Es busca una formació directiva treballant per la comunitat.

 

L’activitat de la Jove Cambra es recolza en el principi de l’aprenentatge pràctic. Els programes que s’organitzen constitueixen la realitat operativa de l’entitat. Sorgeixen de la pròpia iniciativa de cada membre i són l’instrument per assolir l’objectiu de l’associació. Formació a través de l’acció i l’acció en benefici de la comunitat.

 

Finalment comptarem amb la presència del Sr.Albert Bosch com a ponent en la jornada inaugural del fòrum, en un acte obert a tothom el divendres 13 de Juliol a les 19h a la sala d’actes de l’Escorxador.

 

Les inscripcions al fòrum estan obertes fins al 30 de Juny, podeu demanar més informació al web,www.forumdejovesemprenedors.cat