El proper dissabte 19 de maig, en el marca de les Fires de Maig la JCI Vilafranca organitza per segon any consecutiu el programa Joves a Debat en què equips de tres persones posen en joc les seves habilitats per al debat.

Local – Nacional – Internacional

Joves a Debat és un programa que organitza la JCIVilafranca i que ofereix a joves de Vilafranca i comarca l’oportunitat de participar en una experiència única. Una experiència que els permetrà adquirir i millorar habilitats per al debat, així com per parlar en públic. Aquesta activitat té el gran incentiu de poder participar en el gran debat a nivell internacional en el marc de la conferència internacional de les JCI previ pas pel concurs a nivell nacional.

Curs previ

El Proper 12 de maig de les 16h a les 20h, el Centre Cultural L’Agrícol acollirà un curs de tècniques de debat impartit pel formador Jordi Plens, en el qual les podreu adquirir per a participar al concurs de Joves a Debat 2012, que es celebrarà el dia 19 de maig en el marc de les Fires de Maig. El preu de d’inscripció serà de 5€ per persona per el curs.