BANNER 3x3

La Jove Cambra Internacional de Vilafranca juntament amb el Bàsquet de la Secció Esportiva Casalorganitzen un 3×3 de bàsquet solidari per recaptar fons per la marató d’estiu de Tv3, aquest any dedicada a la pobresa.

L’esdeveniment esportiu tindrà lloc al Pavelló del S.E. CASAL VILAFRANCA el proper diumenge 27 de Maig a partir de les 10h. Hi haurà venda d’entrepans i xapes de la marató per recaptar més diners, així com també la venda de números pel sorteig d’una panera amb productes de col·laboradors. Hi haurà trofeus per als primers de cada categoría:

  • Masculina | Femenina | Mixta:
  • Categoria mini (nascuts l’any 2000-2001).
  • Categoria preinfantil (nascuts l’any 1999).
  • Categoria infantil (nascuts l’any 1998).
  • Categoria cadet (nascuts l’any 1996-1997).
  • Categoria Junior/Senior (nascuts abans de l’any 1996).

La inscripció és de 20€ per equip que es pagaran en efectiu el mateix dia de l’event a la taula d’organització per a formalitzar la inscripció. La data límit per a fer-ho és el divendres 25 a les 20h. Per a inscriure-us cal que ompliu el formulari clicant aquí:

INSCRIPCIÓ ONLINE al 3×3 de Bàsquet per la Marató de la Pobresa

 


Formulari d’inscripció al 3×3 de Bàsquet per la Marató (.PDF)