Dijous dia 10 – Estrena dels English Meetings!!!

A les 20h al Coro (Vilafranca) / cada 15 dies

 

Els English Meeting, són unes trobades organitzades per la JCI de Vilafranca, on volem oferir una gran oportunitat perquè tota aquella gent que vulgui millorar el seu nivell d’anglès hi pugui accedir d’una manera totalment distesa.
En aquestes trobades hi té cabuda gent de tots els nivells, es buscarà que els participants puguin parlar en anglès en un ambient molt relaxat, però alhora dinàmic per a conèixer-nos i fins i tot en alguns casos fer networking.
——————————————————————–
The English Meetings, are get-togethers organized by JCI Vilafranca where we wish to offer a great chance to everybody who want to improve their English level in an easy way.
During these meetings no minimum level is required, all we seek is to offer a relaxed atmosphere for the participants to speak in English, as well as some dynamism in order to get to know everybody and, even in some cases, do some networking.

 

BANNER EnglishMeetings