foto indv_2

La Jove Cambra Internacional és una associació de joves  entre 18 i 40 anys, de tot el món, on aprenem a assumir responsabilitats i desenvolupar habilitats directives, mitjançant el treball en projectes per la comunitat.

Aquest any, a Vilafranca, es realitzarà un dels projectes més importants de l’entitat a nivell de Catalunya. Aquest projecte és el Fòrum de Joves Emprenedors,  un programa de formació que consisteix en un cap de setmana on els participants assisteixen a seminaris de desenvolupament personal i habilitats directives i s’experimenta el treball en equip mitjançant activitats ideades per desenvolupar habilitats directives, dots de lideratge, treball en grup i la consecució d’objectius plantejats d’acord amb els recursos disponibles. El programa es complementa amb una conferència amb un destacat ponent, encara per confirmar.

Aquest projecte durà a terme el cap de setmana del 13 al 15 de Juliol i té com a clar objectiu contribuir a crear i potenciar l’ambient necessari d’emprenedoria i sortida de la conjuntura de crisis actual. Precisament, seguint aquest objectiu, durant el Fòrum s’impartirà un col·loqui sobre les Competències Professionals dels emprenedors i el reclutament 2.0, amb l’afegit de la possibilitat de realitzar un Test de Competències, com a eina per trobar feina.

Només es demana  joves  amb  empenta, ganes  d’aprendre, disposats  a  entregar-se  a  un  cap  de setmana  amb  un ritme  alt  de formació, però també de treball en grup, de convivència, d’aprenentatge i de diversió. En la situació actual la formació esdevé un factor diferencial a l’hora de trobar feina. És per això, que si tens  ganes  de  viure  una  experiència  única,  que  t’ajudi  a perfeccionar-te,  a treure les teves millors armes i habilitats, vine  a compartir aquesta vivència 100% xocant. Estem convençuts que no en sortiràs indiferent.

 

Joan Marchan Vidal

President 2012

Jove Cambra Internacional Vilafranca del Penedès

Abril 2012