assemblea

El passat divendres, dia 3 de febrer del 2012 a les 20h, la JCI de Vilafranca va celebrar a L’Agrícol l’Assemblea de Traspàs per fer el relleu del nou president.

A l’inici de l’acte es va dur a terme una nova afiliació, posteriorment també es van exposar els resums dels informes de les diferents àreas, fins arribar a l’Informe Final del President 2011, David Delgado.

Arribat aquest punt es va fer l’Acte formal de Traspàs de poders i en Joan Marchan va esdevenir President 2012. Durant el seu discurs va remarcar que per la Jove Cambra de Vilafranca, serà un any ple de reptes, que pensa treballar per assolir-los al costat de la nova Junta que va presentar seguidament.

En un punt de l’Ordre del dia, el senador Joan Carles Damas, va cedir la Presidència del Senat de JCI Vilafranca al també senador Jordi Solé Tuyà.

premisI finalment, es va fer la cloenda de l’acte per tal de continuar la nit, a la sala gòtica de la Masia Torre del Gall celebrant el Sopar de Gala de lliurament de premis, Gualbert Carrasco (8è millor júnior 2011). Aquest és un premi intern de la JCI Vilafranca que premia a un júnior, la tasca duta a terme durant el passat 2011. Aquest any comptaven amb 3 candidats :

Joan Ollé, Vicepresident d’oportunitats professionals de la JCI Vilafranca, Joan Marchán, el president de la Jove Cambra Internacional de Vilafranca 2012, i la vicepresidenta de comunicació 2011, Imma Olivella.

El sopar va comptar amb la destacada presència del senyor Joan Manel Monfort, regidor de l’Ajuntament de Vilafranca i responsable de l’àrea de Promoció Econòmica, així com també dels germans Xavier Carrasco i Gualbert Carrasco en representació de la família Carrasco. El premi duu el nom en homenatge a Gualbert Carrasco qui va ser un actiu membre de la JCI Vilafranca. Acompanyant-los, en Carlos Moreno, president electe 2012 de la JCI Catalunya, Joan Marchan, president de la JCI Vilafranca 2012 i David Delgado, Past President de la JCI Vilafranca 2011, així com una gran representació dels júniors de l’entitat i amics que no es volien perdre aquest important acte per a la JCI Vilafranca. L’acte d’entrega del guardó, després del sopar, va estar precedida per unes paraules del regidor de l’ajuntament, Joan Monfort. Tot seguit, en David Delgado juntament amb els germans Carrasco, van procedir a fer entrega del guardó a la premiada Imma Olivella Font. Seguidament a les paraules de la premiada, els germans Carrasco van voler oferir a la JCI de Vilafranca, un manual de “Procedimientos parlamentarios” editat l’any 1976 per el seu pare Guabert Carrasco a Gràfiques Kerpe. Tot un detall que passa a formar part dels arxius de la JCI Vilafranca.

Des de la JCI Vilafranca volem agrair el suport donat per tots els col·laboradors i es convida a la participació en propers programes i iniciatives que des de l’òptica dels joves líders i emprenedors es puguin dur a terme.