banner gualbert

8a edició Premi “Gualbert Carrasco” al millor junior de l’any 2011

El pròxim dia 3 de febrer del 2012 a les 20h, la JCI de Vilafranca celebrem a L’Agrícol l’Assemblea de Traspàs per fer el relleu del nostre president. Per celebrar l’any en que el David Delgado ha estat el president i donar la Benvinguda al Joan Marchan com a nou president d’aquest emocionant i ple de reptes 2012 que ens espera.

Després de l’Assemblea, a les 22h., tindrà lloc el sopar de gala el Premi al Millor Júnior 2011 – Gualbert Carrasco a la Masia La Torre del gall, a Sant Cugat Sesgarrigues. Per nosaltres es tracta del premi que més ens identifica. Es un premi individual que premia al nostre millor júnior de l’últim any. És un reconeixement a la feina ben feta i a l’esforç de tot un any de treball. Però d’altre banda també és un premi que tots nosaltres, els júniors que dia rere dia durant tot l’any treballem per a generar canvis positius, ens sentim també nostre. I és un plaer poder comptar amb tres candidats que aquest any han demostrat ser dignes mereixedors del premi. Es tracta dels nostres júniors Joan Ollé, Imma Olivella i Joan Marchan.

Es per això, per a la importància que te per a nosaltres aquesta celebració, que ens agradaria molt poder comptar amb la vostra presència un dia tant assenyalat. Volem poder compartir amb vosaltres totes les experiències que de ben segur viurem. Així, tots aquells que us animeu, podeu inscriure’s a:

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGl4a3M5V1QzbUFUWnZ2ZFNvTUhCcGc6MQ

o al telèfon 678.43.43.03 (Jordi).

Us esperem per celebrar amb nosaltres aquest important esdeveniment!