banner

 

Curs per Aprendre a Parlar en Públic

El dissabte 21 de Gener a les 10h, dins el marc de les Festes de Sant Raimon, es realitzarà un curs per Aprendre a parlar en públic.

L’objectiu d’aquest curs és aportar al participant criteris i recursos pràctics per millorar les seves habilitats comunicatives, tenint en compte els diversos factors que influeixen en una intervenció oral: l’ús de la veu, el llenguatge corporal, l’estructuració del discurs i l’adequació dels recursos lingüístics a les necessitats comunicatives.

Aquest curs va dirigit a totes les persones que vulguin millorar les seves habilitats comunicatives d’una manera pràctica i dinàmica.

El formador d’aquest curs serà el Sr. Jordi Simón, experimentat formador i expert en comunicació, habilitats directives i coaching.

El curs es realitzarà a L’Agrícol (Passatge Alcover, 2) de les 10 hores a les 14 hores. El curs té un preu de 10 € i es poden fer les inscripcions al curs enviant un correu electrònic a l’adreça  [email protected].

Organitza:

JCI Vilafranca del Penedès

Col·labora:

Cafès Novell

ADEG