La Jove Cambra Internacional de Vilafranca organitza un any més el “Concurs de Joves a debat”.

En aquesta ocasió es durà a terme el proper dia 15 d’octubre al matí, de 9:30 a 13:30, a l’Agrícol (Pge. Alcover nº 2 de Vilafranca) i està obert a tots els joves de la comarca nascuts entre l’1 de gener del 1971 el 31 de maig del 1994. L’objectiu principal d’aquest programa és que els joves adquireixin tècniques de debat i oratòria que els enriqueixin i els donin un valor afegit, tan personal com professionalment.

 

El mateix dia 15 d’octubre es farà un petit curs on s’ensenyaran aquestes tècniques, així com les bases delconcurs que es farà posteriorment. El Concurs de “Joves a debat” que du aterme la J.C.I. de Vilafranca està enmarcat dins d’un projecte d’àmbit nacional en el que els guanyadors dels diferents concursos localsparticiparan en un gran concurs final que es durà a terme a Barcelona el proper 22 d’Octubre i on els premis consisteixen en la inscripció a la Conferència Europea de la JCI que se celebrarà a Braunschweig (Alemanya) els propers 13-17 de Juny. Així mateix, el guanyador d’àmbit nacional participarà – representant Catalunya – en la mencionada Conferència Europea.

La JCI és una associació sense ànim de lucre, formada per joves emprenedors i empresaris, present a més de cent vint països d’arreu del món i que té com a objectiu el desenvolupament d’habilitats directives i de lideratge entre els seus socis a través de la realització de formació i el desenvolupament de projectes.