Durant la primera setmana de Juny, en concret del dia 1 al 4, la Jove Cambra Internacional (JCI) de Catalunya va organitzar a Tarragona la Conferència Europea de Joves Cambres. Es tracta d’un esdeveniment europeu que aplega a més de dos milers de joves emprenedors provinents d’una setantena de nacionalitats diferents.

 

249876_10150201447104583_571539582_6816830_2514705_nD’esquerra a dreta: Jordi Galimany, Imma Olivella, Èric Enguita, Olivier Acosta, Roser Grimau, Gerard Santos, Àlex Duran, Carlos Moreno, David Delgado, Joan Ollé, Jordi Solé, Joan Marchan. També com a voluntaris però no presents en la fotografia: Benjamí Borràs, Marta Carreras, Èric Senabre, David Martí i Xavier García.

La JCI Vilafranca del Penedès, com a membre de la Federació de Joves Cambres de Catalunya, hi va tenir una remarcable implicació: realitzant un Tour pel Penedès, la recepció VIP de JCI Alemanya a l’Anfiteatre Romà de Tarragona, així com sopars d’acollida a membres destacats de JCI Rezé Sud-Loire (França) i a representants de diverses joves cambres alemanyes, a part de col·laborar activament en les tasques de voluntariat a tots els nivells. I ha estat possible gràcies al gran esforç realitzat, ja des de mesos enrere, per tots els joves membres de JCI Vilafranca i d’altres joves voluntaris que s’han sumat en aquest projecte internacional.