La Jove Cambra Internacional de Vilafranca portarà a terme el proper dissabte 28 de maig, el programa Nothing But Nets.
Primer que tot, un petit video informatiu i també fer-vos extensiu un resum sobre el programa

Nothing But Nets és una programa social, amb el suport de la Fundació de les Nacions Unides, l’objectiu és evitar que els nens africans moren de malària mitjançant la compra, distribució i ensenyament de la correcta utilització de mosquiteres.

La JCI de Vilafranca, igual que totes les JCI’s del món, col·laboren en aquest programa, amb una activitat molt senzilla, cobrir durant un dia, un monument de cada ciutat, i situar una petita taula, amb informació sobre el programa, per recollir donatius voluntaris de la gent de la vila.

alt
A través d’aquesta campanya internacional contra la malària, els membres de la JCI i amb la JCI Cimera de Lideratge a les Nacions Unides dedicats a crear 10 milions de dòlars – l’equivalent d’1 milió de mosquiteres fins al 2015.

alt
Per assolir aquest ambiciós objectiu, els membres de la JCI en el nivell local, nacional i internacionalestan treballant junts per elaborar projectes tant a augmentar la sensibilització sobre la malària enles seves comunitats i recaptar fons per a la compra i distribució de mosquiteres.

La data, és el proper dissabte 28 de maig de 9 a 15h, i la idea es cobrir el Monument dels Castells a la Plaça Jaume I de Vilafranca del Penedès, amb una xarxa mosquitera, i posar una taula al costat amb la informació i ellloc per fer donacions.

Més info: www.jci.cc/nothingbutnets