La Jove Cambra és una associació on joves (de 18 a 40 anys) de tot el món aprenem a assumir responsabilitats i desenvolupar habilitats directives, mitjançant el treball en projectes per la comunitat.
De l’1 al 4 de Juny de 2011, a la ciutat de Tarragona, es cel·lebrarà la Conferència Europea de la Jove Cambra Internacional. És una trobada Europea anual organitzada cada any per voluntaris de la jove cambra d’un país (aquest any per Catalunya), amb una previsió de 2.000-2.500 joves, procedents de 45 països europeus i altres països d’arreu del món on és realitzen sessions de treball, cursos i seminaris de formació, activitats culturals, conferències de ponents de reconegut prestigi internacional , activitats lúdiques, networking, etc.

 

 
Pensem que aquesta és una oportunitat única per joves emprenedors, ja que participant en el voluntariat d’aquest gran esdeveniment, tindreu la oportunitat de practicar idiomes, conèixer altres joves de tot el món, participar en algun dels cursos que s’impartiran durant la conferència. Apart del desenvolupament personal que proporciona el col·laborar en un esdeveniment així, en resum, viure una experiència única. Tenint en compte d’excepcionalitat d’aquest esdeveniment i el fet de tenir-ho tant a prop de casa, això és tren que estem segur que hi haurà estudiants que no el voldran deixar passar.

 
Per més informació sobre la conferència, visitin el link que els mostro a continuació: http://www.jciec2011.cat/
Puntualitzar que totes les persones que vulguin col·laborar s’haura de registrar a: http://www.jciec2011.cat/vols-col-laborar.html

Finalment trobareu adjunts més informació sobre la JCI i la Conferència Europea.

Tanmateix adjuntem una fulla-resum pels que vulguin fer-se voluntaris:

 

jciec2011%20voluntaris.pdf