En les últimes setmanes la nostra entitat ha realitzat una sèrie de gestions, iniciades ja al 2004, amb l’objectiu de fer un pas més enllà per poder disposar d’una nova seu, concretament a l’entitat centenària de L’Agrícol situada a la Rambla de Nostra Senyora.

El procés va culminar amb èxit el passat dilluns 11 d’Abril de 2011 quan la Jove Cambra Internacional de Vilafranca del Penedès va signar el conveni de col·laboració amb el Centre Artístic Penedès “L’Agrícol”. L’acte es va desenvolupar en roda de premsa en el propi centre on els mitjans van seguir l’esdeveniment i van preguntar als presents, entre els quals estaven el propi centre, l’Acadèmia Tastavins, l’escola Arsenal i el club Apicius. Aquests últims van signar també els seus acords de col·laboració.

Sens dubte es va donar tret de sortida a una nova etapa on la nostra entitat podrà disposar de nous espais, millor representativitat, major afinitat amb els membres del centre i la resta d’entitats col·laboradores alhora que s’obra un nou món de possibilitats i sinèrgies per potenciar i ampliar les iniciatives dels nostres júniors.

Sota aquestes línies es pot visualitzar la notícia emesa a Penedès TV.

Endavant JCI Vilafranca !!