BNE Sectorial del Vi i el Cava 6 d'Abril 2011El passat 6 d’Abril del 2011 a Sant Sadurní d’Anoia, en les extraordinàries instal·lacions de l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech d’Espiells, es va celebrar el 2on BNE (Business Networking Event) sectorial del món del vi i del cava. L’acte fou organitzat per la Jove Cambra Internacional de Vilafranca del Penedès , amb la col·laboració de l’ADEG, Cafès Novell, l’INCAVI, Esteve i Ferrón i el clúster vitivinícola INNOVI. L’acte va aplegar a una trentena d’empreses i emprenedors amb la sinergia comú de treballar dins del sector del vi i el cava. Aquestes van poder ampliar la seva xarxa de contactes i les possibilitats de negoci.

L’acte també va comptar amb la Xerrada sobre la situació el món del vi en l’actualitat, per part de Èric Enguita, soci fundador d’Artcava, gerent de clúster vitivinícola Innovi i vice-president de JCI Vilafranca.

El format cara a cara dels BNE, el temps reduït, i així com el fet de trobar-se en un mateix espai tot un grup d’empreses representatives del sector, fan d’aquest BNE una molt bona eina d’oportunitats per tal de donar forma a totes aquelles habilitats que tot empresari o emprenedor hauria d’exercitar de forma habitual.

La Jove Cambra Internacional de Vilafranca valora molt positiva i satisfactòria aquesta segona trobada sectorial, amb una bona resposta per part de l’empresari penedesenc i un desig de continuïtat per als propers anys, destacant-ne l’ambient distès i empàtic, conjuntament amb les ganes de conèixer i oferir els serveis als altres participants. El caràcter sectorial ha possibilitat una interacció molt més directe i amb un retorn més clar, fet aquest evidenciat pels participants, als quals se’ls obre la porta a possibles col·laboracions, a compartir carteres de clients, a establir nous ponts i forjar noves estratègies d’innovació, anant així molt més enllà que la simple trobada entre oferta i demanda. L’èxit del BNE sectorial del vi i del cava, i la bona valoració dels participants asseguren la continuïtat d’aquesta trobada especial dins del sector més marcat de les nostres comarques.

Des de la JCI Vilafranca volem agrair el suport donat per tots els col·laboradors i es convida a la participació en propers programes i iniciatives que des de l’òptica dels joves líders i emprenedors es puguin dur a terme.