Business Networking Event, sectorial del Vi i el Cava

Dimecres 6 d’Abril del 2011, de 16 a 18,30h
BNE 

És un acte entre empreses, autònoms o qualsevol persona que tingui iniciatives, serveis o productes o oferir on amb molt poc temps es contacta amb un nombre substancial d’empreses. L’objectiu del BNE és crear sinèrgies i oportunitats de negoci entre tots els participants.

Aprofiteu aquesta excel·lent oportunitat d’assistir a aquest event especialment dedicat al Sector del Vi i el Cava, una oportunitat immillorable per a poder crear sinèrgies i noves expectatives amb nous projectes. Pot ser molt interessant i enriquidor per a cellers/elaboradors i qualsevol tipus d’empresa auxiliar que vulgui explorar noves vies de col·laboració, fins i tot en la cerca de nous productes i/o serveis.

 

Previ al BNE, es durà a terme una xerrada a càrrec del Sr. Eric Enguita, soci de Artcava i gerent de Innovi Clúster Vitivinicola Català, amb un postgrau de marketing, que ens oferirà la seva visió de l’actualitat del sector del vi i cava.

DSC_0460

Els seus avantatges són:

– Oportunitats de negoci entre empreses del mateix sector.

– Aprendre a vendre millor la teva empresa.
EN QUE CONSISTEIX?

 

Agrupant les empreses de dues en dues per tal que estableixin una entrevista cara a cara, d’una forma àgil i clara, en un temps molt reduït. Una vegada transcorregut el temps assignat, es donarà un minut per avaluar la trobada. Acabada l’entrevista es farà una rotació entre els participants i així contínuament fins a assolir el màxim d’intercanvis possibles en la jornada.


Per assistir-hi demaneu les inscripcions al correu electrònic [email protected] abans de divendres dia 28 de Març.

Encara hi sou a temps!!

 

ON ES FA?


El BNE tindrà lloc el proper 6 d’Abril a Sant Sadurní d’Anoia, en les instal·lacions de l’escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech de Espiells, de 16 a 18h.

JCI_Vilafranca

 

Col·labora: 

colaboradors_bne_2011