110204 traspas jci vilafranca 2010-2011Divendres passat es va celebrar, a l’Escorxador, l’assemblea general ordinària de traspàs de poders de la JCI Vilafranca. En el decurs de l’acte, David Delgado va agafar el relleu d’en Carlos Moreno, qui ha estat el president l’any 2010, i es va presentar la nova junta pel 2011. Posteriorment, es va celebrar a la Masia La Torre del Gall de Sant Cugat Sesgarrigues la gala de lliurament de la 7ª edició del Premi “Gualbert Carrasco” al millor júnior de l’any 2010 atorgat per la JCI Vilafranca.
El guanyador va ser el mateix David Delgado, d’entre les 3 candidatures presentades. L’àpat va tenir un gran èxit de participació i va comptar amb la presència del regidor de Foment de l’Ocupació, Cultura i Política Lingüística de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Raimon Gusi, amb la filla d’en “Gualbert Carrasco” Núria Carrasco i amb joves de totes les Joves Cambres de Catalunya.180707_7e_premi_gualbert_carrasco_David_Delgado

La finalitat del premi és el reconeixement al treball i esforç realitzat, en especial, per un júnior de la Jove Cambra Internacional de Vilafranca durant tot l’any passat. La JCI és una associació sense ànim de lucre, formada per joves emprenedors de 18 a 40 anys, present a més de cent vint països d’arreu del món.