7a edició del Premi Millor Júnior 2010 – Gualbert Carrasco.

La finalitat perseguida amb la concessió d’aquest premi és el reconeixement al treball i esforç realitzat, en especial, per un júnior de la Jove Cambra Internacional de Vilafranca del Penedès durant el passat any. I quin millor premi que el reconeixement per part de la resta de companys de que la feina que s’ha fet ha obtingut fruits i s’ha fet de la millor manera possible.

 

En aquesta associació tots nosaltres destaquem per voler millorar el món, començant per nosaltres, i a sobre ho fem d’una forma totalment desinteressada (econòmicament parlant, perquè com tots sabeu, sempre es rep més del que es dóna); és a dir que ben cert que tots nosaltres som mereixedors del premi. Però el que es pretén amb aquest premi és trobar la persona que ha destacat en la seva labor d’una forma especial, i a la qual podríem considerar com un bon model a seguir d’ara en endavant.

 

L’acte es farà a la Masia la Torre per a celebrar el sopar de gala de la 7ena edició del Premi Millor Júnior 2010 – Gualbert Carrasco, on es desvetllarà el guanyador d’entre els candidats, en Benjamí Borràs, en David Delgado i en Jordi Galimany.