Aquest passat dissabte 2 d’octubre, es va dur a terme l’acte del concurs Joves a Debat, a l’espai de l’Escorxador.

 

L’esdeveniment va comptar amb dos equips finalistes, “Parlem” (format pel Ramon Dilla, la Conxita Jacos i la Maria Montané),  i “3 a debat” (format per Xavi Garcia, Sònia Marsà i Marta Carreras), que el matí varen fer un curs de formació de Debat i per la tarda el concurs, amb l’equip “Parlem” com ha guanyador  que va ser premiat amb un cap de setmana a qualsevol alberg adscrit a la xarxa d’albergs de Catalunya, una sortida amb llanxa esportiva d’Aspesis yachts, vals de 300 € en formació a l’ADEG i la inscripció a la final del concurs de Joves a Debat al Congres Nacional de les Joves Cambres de Catalunya, a Lleida el proper 16 d’octubre.

 

programa_nacional_JaD(Vilafranca)

 

El Jurat el van formar el President de la JCI de Vilafranca 2010, en Carlos Moreno, el Secretari General de l’ADEG, Sr. Isidre Also, i el Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Sr. Raimon Gusi que van fer entrega dels premis als finalistes i guanyadors.